Danes nudimo:
Malice
Kosila
Pizze
Kavne napitke
Brezalkoholne p.
Alkoholne pijače
Žganja
---------------------
Imamo KADILNICO
Imamo INTERNET
Imamo PLASMA TV

Šoferska restavracija
Grajska cesta 4,
8222 OTOČEC

Tel.: (07) 3941130
e.: info@soferska.si

                        zgodovina | kje smo | ponudba | otočec | INTERNET
Internet caffe - šoferska

Med uživanjem v razgledu in kulinariki, pa lahko uživate še v internetni povezavi in sicer se lahko s kavico in francoskim rogljičem napotite v posebno sobico namenjeno deskanju po internetu. Namenski računalnik vam omogoča brskanje po spletu / pregledovanju pošte, lahko pregledujete multimedisjke datoteke, kot so spletni radio ali flah / video filmi, ali pa klepetate v svoji priljubljeni klepetalnici (msn / skype / ... ).
Prav tako lahko natisnete katerikoli dokument prinešen na vašem mediju (CD/DVD, USB/flash, HDD) ali pošljete faks.

Deskanje je varno, saj je sistem narejen tako, da omogoča polno udobje uporabe in hkrati onemogoča shranjevanje kakršnih koli vaših podatkov ali nastavitev. Tako ste lahko popolnoma gotovi, da se noben vaš osebni podatek ne bo shranil nikamor in naslednji obiskovalec ne bo deležen vaših nastavitev sistema (sistem deluje brez kakršnega koli trajnega pomnilnika).
V naši restavraciji pa si boste lahko mirno postavili poleg krožnika svoj prenosnik in z dobljenim geslom dostopali do interneta BREZŽIČNO / Wireless.

V restavraciji imamo tudi kvaliteten PLAZMATSKI TV zaslon za spremljanje priljubljene nogometne tekme ali izbora za Miss.

VABLJENI ŽE DANES!

 Branko Kramarić, s.p.
 Šoferska restavracija uporablja računalnike MIKELIS: mikelis.si | Izdelava webstrani: cdmikelis.com